December 2020

December 2020

29 december 2020 gepubliceerd

Wat hebben we een bizar jaar achter de rug, en wat kende de wereld veel verdrietige momenten toch waren en ook veel hoogtepunten en mooie momenten. Zelf kijk ik graag terug op die mooie momenten die ik mocht beleven.

Zo was er bijvoorbeeld die prachtige bruiloft van Evi & Jeroen. Samen met mijn dochter Kimberly mocht ik deze dag de fotografie verzorgen. Alles viel op zijn plek, amper beperkingen door de opgeheven lockdown, de regen hield op en maakte plaats voor uitbundige zonneschijn, alsof het allemaal zo moest zijn om dit huwelijk tot een waar sprookje te maken. 

Vanzelfsprekend was er deze mooie septemberdag een aangepaste dagindeling voorzien en bleef het aantal genodigden uiteraard beperkter dan initieel bedacht, maar alles was tot in de puntjes uitgerekend en verzorgd. Dit begon al toen Kimberly en ik vroeg in de ochtend arriveerden om het klaar maken van de bruid vast te leggen. Evi’s moeder en haar getuige waren hierbij ook aanwezig.

Evi Jeroen 2
Jeroen Evi nieuw
EviJeroen-13-117

Waarom twee fotografen, zal je jezelf afvragen, maar dat is eigenlijk iets dat als het budgettair enigszins mogelijk is, ik altijd zal adviseren. Met twee zullen er veel meer en belangrijke momenten kunnen worden vastgelegd. Momenten ook die het bruidspaar niet eens meekrijgt tijdens de drukte van zo’n dag maar wellicht toch graag zou hebben gezien, maar ook omdat er altijd iets kan gebeuren met de fotograaf of zijn/haar apparatuur. Op zo’n belangrijke dag, wil je niets aan het toeval overlaten.

Toen Jeroen bijvoorbeeld rond 11.00 uur kwam voorrijden had ik ook weer zo’n moment dat ik erg blij was om met tweeën te zijn. Waar de een de aankomst van de bruidegom fotografeert en bijvoorbeeld focust op de bruidegom en trouwauto kan de andere fotograaf van binnenuit de emoties van de bruid en haar gasten vastleggen.

Met alle aanwezigen werd er eerst geproost en een goed glas geheven in de ouderlijke woning, alvorens het hele gezelschap naar het gemeentehuis vertrok voor de wettelijke bezegeling van dit huwelijk. Na de voltrekking was er nog een gezellig samenzijn met familie en vrienden in en rond het gemeentehuis. Mede omdat het weer ons de hele dag al goed gezind was leverde ook dit weer superleuke momenten op waarbij vrienden elkaar toch nog konden feliciteren ondanks het afgelasten van het avondfeest.  

Evi Jeroen nieuw-16
Evi Jeroen nieuw-4

In Zandhoven wachtte ons het sfeer- en stijlvol ingerichte Villa Magna. Hier werd in een naastgelegen paviljoen een geweldige receptie verzorgd voor alle aanwezige vrienden en familie. De overheerlijke en uitbundige catering maakte het tot een dag om nooit te vergeten.

Evi Jeroen nieuw-54
EviJeroen-57-104

Ik wens Evi & Jeroen al het geluk van de wereld en hoop dat er gauw een gelegenheid komt waarin het ontbrekende avondfeest alsnog kan worden gevierd. Wij hebben enorm genoten van ‘jullie dag’ en zijn blij dat we deze mooie dag voor jullie mochten verbeelden. 

Fotografie: 
Patricia @purebyripaphoto
Kimberly @bystudiosparkle

“Patricia & Kimberly zijn er in geslaagd om de sfeer van onze trouwdag perfect op foto vast te leggen. Dankzij de foto’s hebben we deze prachtige dag nog verschillende keren terug opnieuw kunnen beleven. 

Ze werkten erg professioneel, de communicatie verliep vlot.

Bovendien was het ook heel fijn om de dag na de bruiloft al meteen een reeks foto’s te ontvangen, zo konden we met het lezen van kaartjes en openen van cadeaus lekker nagenieten.”

Evi en Jeroen

EviJeroen-kimberly-nieuw-6

Ik kan me voorstellen dat je graag meer wilt weten, bijvoorbeeld wat er al dan niet mogelijk is om jullie huwelijk, verloving of trouwdag vast te leggen en/of wat eventuele kosten zijn.  

Als dat zo is, stuur dan gewoon een mailtje naar patricia@purebyripa.com of vul het contactformulier in op deze website.

Natuurlijk hopen we dat we in 2021 allemaal weer gevrijwaard te worden van al die vervelende beperkingen en we weer volop kunnen fotograferen. 
Dat we bijvoorbeeld beelden mogen maken van jullie grote dag en dat we daarmee mogen bijdragen aan al die mooie herinneringen die over blijven na zo’n dag, waarvan vooral jullie maar zeker ook jullie gasten nog heel lang kunnen nagenieten.

Opmerking m.b.t. de getoonde beelden:
Evi en Jeroen hebben ervoor gekozen om de foto’s in een bepaalde kleurnuance te ontvangen. 
Uiteraard bespreken we ook dit vooraf en al jullie andere wensen en we zullen dan de foto’s aanleveren zoals jullie deze graag zien. Wij hebben slechts 1 doel… en is dat jullie heel blij worden van het eindresultaat. 

Vanzelfsprekend verzorgen we ook een onvergetelijk trouwalbum op jullie verzoek.